Zašto se prilikom adaptacije stana najčešće bira PVC stolarija?


Građevina Građevina


Kompletno renoviranje stana podrazumeva i zamenu unutrašnje i spoljašnje stolarije, a PVC prozori i vrata su nešto što se najčešće postavlja i bira u većini situacija.

Postoji puno razloga za to, a odnos cene i kvaliteta je možda i najvažniji faktor.. Firma za adaptaciju nudi alternative i objašnjava dobre i loše strane, ali klijenti su ti koji donose konačnu odluku vodeći računa o svakom detalju pa i o vrsti materijala koji se koristi.

Kompanija Format alde lider u proizvodnji i ugradnji PVC  stolarije i dodataka, nam donosi najvažnije zaključke koji su učinili PVC stolariju toliko popularnom. Njihovo višegodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih klijenata tvrdi da su ovo najveće prednosti ove stolarije:


PVC stolarija ima vrhunske izolacione učinke i otpornost


Bilo da se biraju prozori ili vrata, PVC stolarija ima nenadmašne učinke kada je izolacija u pitanju i to kako termička tako i zvučna izolacija.

Prva prednost se nalazi u profilima koji imaju čak 8 komora, dvostruko i trostruko staklo pa se gubitak energije svodi na minimum.

Izolacioni učinak je odličan i zbog odličnih okova koji na PVC stolariji funkcionišu savršeno, ne menjaju se i zatvaraju krila gotovo hermetički tokom čitavog perioda eksploatacije.

Majstori će naglasiti i činjenicu da PVC ramovi uspešno funkcionišu i do 40 godina, a da se ne promene ni malo. Zapravo, staroj stolariji je jako teško odrediti godinu proizvodnje pa se često misli i da je mnogo mlađa nego što je to uopšte slučaj.


Estetski je lepa i savršen je deo dekoracije


Koliko god da su neki elementi efikasni, klijenti ih neće prihvatiti ako nisu i estetski lepi. PVC stolarija i u ovom delu ima fantastične rezultate jer se bela stolarija jako lepo uklapa i u enterijer i u eksterijer.

Ipak, da bi se osiguralo da svaki klijent bude zadovoljan, stolarija se može bojiti u nijansu po želji, ali i uspešno imitirati druge materijale kao što je drvo ili metal. Lako se čisti, ne menja se ni pod uticajem ekstremnih vremenskih prilika.

Izgledaju uvek prirodno i uklapaju se uz svaku zamisao pa klijenti obožavaju PVC vrata i prozore. Moguće je čak odabrati varijantu sa dve boje, jedna za spoljašnji deo ramova, a jedna za unutrašnji pa se dobija zaista najbolja varijanta za posebne zahteve u uređenju.


PVC prozori i vrata su najjeftiniji na tržištu


Kada je u pitanju PVC stolarija cene su najniže i daleko povoljnije u odnosu na druge savremene modele kao što je ALU i Drvena stolarija.

Najbolji učinci, visoka estetika, niska cena, a tome treba pridodati i to da ne postoje troškovi održavanja pa se uloženo u stolariju višestruko isplati. 

Ona isplati sama sebe kroz niže troškove za zagrevanje prostorija, niže troškove za rashlađivanje prostora i manju emisiju ugljen-dioksida za zdraviju životnu sredinu.

Sve su to važne karakteristike prilikom odabira stolarije tokom adaptacije stana i zato se najčešće i koriste kao model koji svako bira i zato krase veliki broj stambenih i poslovnih objekata.

Možda ih i vi poželite u svom domu, hladno vreme je pred nama, pravo je vreme za zamenu vrata i prozora. Sada znate koji su to modeli pokazali odlične učinke.










Srodni tekstovi:


Releji su jedan od najvažnijih sigurnosnih uređaja u svakom sistemu, a pogledajte od čega zavisi njihova cena

Najvažnija komponenta koja garantuje bezbednost u svakom električnom sistemu, u zgradama ili uređaji...

Detaljnije

Šta sve treba da znate o kolicima za bebe?

Kolica za bebe su posebno dizajnirana za bezbednu vožnju beba i male dece. Obično imaju sediš...

Detaljnije

Šta je važno znati kada se biraju naočare za vid iz optičarske radnje?

Naočare za vid danas se nose kao bitan element poboljšanja vida pored kontaktnih sočiva, odno...

Detaljnije

Prijatna stomatološka ordinacija za ugodniji osećaj

Odlazak kod stomatologa za mnoge izaziva neugodan osećaj samim tim što svaka popravka zuba il...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS