ZAŠTITNE NAOČARE – MALA INVESTICIJA, VELIKA KORIST


Građevina Građevina

Oduvek je zaštita na radu bila oblast kojom su se stručnjaci bavili sa posebnom pažnjom, unapređujući postojeću opremu i tehnike zaštite sve u cilju očuvanja zdravlja radnika na mnogobrojnim radnim mestima sa povećanim rizikom. Zaštitna oprema za rad razlikuje se od radnog mesta i procenjenih rizika, a mi ćemo u nastavku našeg teksta pažnju posvetiti jednoj vrsti opreme koja se odnosi na zaštitu glave tj. lica i vida pri radu, a to su zaštitne naočare. One su dostupne u svim radnjama koja se bavi prodajom opreme za zaštitu na radu, njihova cena je pristupačna, a korist ogromna.

ZAŠTO TREBA KORISTITI ZAŠTITNE NAOČARE?

Zaštitne naočare napravljene su kako bi štitile pre svega vid i oči od udara drugih stranih čestica i tela, a one koje imaju i zatamnjena stakla služe tome da obezbede dodatnu zaštitu (od udara jakih i velikih svetlosti). Cena zaštitnih naočara nije velika i varira od modela, materijala i radnje u kojoj ih kupujete, ali nikako ne dovodite u pitanje da li su vam potrebne ukoliko se bavite poslovima koji prete da oštete vaš vid ili izazovu neželjenu povredu oka. Ukoliko ste jedni od onih koji kažu da zaštitne naočare verodostojno menjaju obične naočare za korekciju vida ili sunčane naočare, varate se. Pucanje osetljivog stakla koje se nalazi na naočarama za korekciju vida ili sunčanim naočarama, može trajno naneti povredu vašem oku i izazvati dugoročne probleme. Zato je važno odabrati zaštitne naočare koje će pokriti što veći prostor oko očiju i smanjiti mogućnost da čestice prođu. 

OKOV – KUPOVINA ONLINE I U RADNJI

Kako je online kupovina postala trend poslednje dve godine, tako je i Okov odlučio da  svoju mnogobrojnu ponudu proizvoda predstavi i u webshopu, gde imate mogućnost kupovine i dostavljanje naručenih proizvoda na kućnu adresu. Na sajtu Okova koji je napravljen tako da lako možete doći do željenog proizvoda, omogućava da na brz i jednostavan način dođete i do idealnih zaštitnih naočara za vas. Uz svaki model naočara imaćete priliku da vidite naočare, da uveličate slike, videćete vrlo transparentno cene proizvoda, kao i tehničku specifikaciju i deklaraciju svih modela naočara. Pored toga Okov je dostupnim učinio i detaljna objašnjena u vezi sa naručivanjem samog proizvoda kroz rubrike kako kupiti, način plaćanja i dostava. Prednost ovog načina kupovine  upravo preko webshopa Okov nudi vam mogućnost kupovine proizvoda na akciji, ali i mogućnost posto kartice za verne kupce.

DODATNA OPREMA ZA ZAŠTITNE NAOČARE

 Ukoliko želite da ovaj povoljan, a koristan komad opreme za zaštitu ,,nadogradite” tj. upotpunite postoji više opcija za to. Da krenemo od najjednostavnije, a u pitanju je traka za naočare koja osigurava da vam zaštitne naočare ne bi spadale dokom rada ili da spreče da dođe do njihovom oštećenja tom prilikom. Zatim su tu vrečiće, futrole, kutije i torbice za čuvanje vaših zaštitnih naočara kada ih ne koristite. A tu su i maramice za čišćenje naočara, ili možete da odaberete da kupite i posebno maramice i bočice sa rastvorom za ćišćenje. Neki prodavci nude i nastavke za zaštitne naočare radi povećanja sigurnosti, koji omogućavaju veću zaštitu i udobnost, dobro pijanjaju na lice korisnika i mogu biti sa ili bez ventilacije. 








Srodni tekstovi:


Da li je moguće da bude izbegnuta operacija hemoroida?

Različiti su uzroci koji dovode do pojave hemoroida. U principu, neposredno ispod sluzokože koja se ...

Detaljnije

Pokrećete sopstveni biznis? Šta vam je sve neophodno sem strpljenja

Mogućnost pokretanja vlastitog posla donosi sa sobom uzbuđenje i izazove. To označava početak puta i...

Detaljnije

Kako se Beograd menja kroz izgradnju novih stambenih objekata?

Beograd, kao glavni grad Srbije, prolazi kroz period dinamičnih promena i razvoja. Jedan od ključnih...

Detaljnije

4 kreativna načina da proslavite dečiji rođendan

Proslava dečijih rođendana je postala nešto o čemu se, za razliku od nekog prošlog per...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS