Osvežavanje doma


Građevina


Nekada nemamo previše novca za potpuno renoviranje stana, ali nam je jednostavno potrebna neka novina. Evo kako možete da osvežite vaš dom, a da ne potrošite previše novca.


Dekorativni jastuci


Možda vam se dekorativni jastuci čine kao sitnica, ali oni mogu potpuno da promene izgled dnevne sobe i da joj daju nov život. Dakle, ako imate garnituru mirnih boja možete da uzmete dekorativne jastuke sa jarkim bojama koji će celoj dnevnoj sobi dati dodatne boje i života. Pored dekorativnih jastuka možete da stavite i neko lepo ćebe koje se slaže uz vaš enterijer i da doprinese toplini vašeg doma. Vaš dom treba da bude mesto gde dolazite nakon napornog dana, a gde je lepše odmoriti se nego na lepim jastucima i mekom ćebetu?


Rolo zavese po meri


Ako želite da vaš dom dobije malo moderniji i lepši izgled kupovinom rolo zavese će te to postići. Možete da izaberete dizajn koji želite, postoji opcija zebrastih rolo zavesa koje imaju linije tamnog i linije providnog tako da izgledaju moderno u svakom prostoru. Možete da izaberete potpuno providne rolo zavese ili potpuno ne providne rolo zavese koje vas štite od sunca ili znatiželjnih pogleda. Takođe, mnoge firme danas izrađuju rolo zavese po meri. Takođe u ponudi možete pronaći razne dezene, od modernih do dečijih motiva. Dakle, i vaša deca mogu da imaju zanimljive i lepe dezene na njihovim rolo zavesama. Cela porodica je srećna, a vi ste uneli novitet i osvežili vaš dom!


Police


Postavljanje polica u dnevnoj sobi može vrlo da doprinese izgledu dnevne sobe. Možete staviti police sa obe strane televizora i na njih staviti neke dekorativne predmete koje ste imali u kutijama, ali niste znali gde da ih stavite. Police upotpunju izgled na zidu kod televizora i popunjava prazninu. Tako mali detalj može puno pomoći u tome da se osećate lepše u vašem domu. 


Slike


Još jedna stvar koja može ulepšati zidove vašeg doma jesu slike. Možete da kupite slike koje vam se sviđaju i postavite po zidovima vašeg doma, a možete da kupite iste ramove i stavite slike vas i vaše porodice i napravite ’’porodični zid’’ koji će definitivno ostaviti sve bez daha. S jedne strane će izgledati lepo i dekorativno, a sa druge će doprinositi karakteru i toplini vašeg doma. Ko ne voli da vidi slike kada ste bili mali ili kada ste putovali sa porodicom na neko lepo mesto? Pun pogodak!


Presvlaka za garnituru


Ako vam je dosadila boja garniture, troseda ili fotelje možete da kupite presvlaku u boji koju želite i prekrijete vašu garnituru. Niste trošili previše novca na presvlačenje ili kupovinu novog nameštaja, a dobili ste garnituru koja potpuno drugačije izgleda, zar to nije fenomenalno? Ovo je odlična opcija i za one koji imaju malu decu pa isprljanu navlaku možete jednostavno da skine, operete, osušite i vratite na garnituru. 

Postoji puno mogućnosti da vaš dom dobije novi sjaj bez trošenja previše novca. Kupovinom malih dekorativnih detalja možete sebi da ulepšate dom i da se bolje osećate u njemu, a renoviranje će doći na red kada to budete mogli da priuštite, do tada, uživajte u ovim jeftinijim opcijama. 


Srodni tekstovi:


Koji parket odabrati pri uklapanju u ostatak enterijera

Kada je u pitanju uređenje enterijera, podne obloge su jedan od najvažnijih elemenata koji diktiraju...

Detaljnije

Vesti o Novaku Đokoviću koje je pratio čitav svet

Kada je u pitanju Novak Đoković vesti su doista šarenolike, jer ljubitelji sporta, pre svega ...

Detaljnije

Podno grejanje: cena i uslovi za za ugradnju

Želite topao stan, kuću i da uživate u savršenoj atmosferi doma i kada su najniže temeperatur...

Detaljnije

HTZ oprema za građevinske radnike

Gradilišta su poznata po tome što predstavljaju znatno veću opasnost od bilo kog drugo...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS