Postignite magiju uz novogodišnju dekoraciju


Život Život

dekoracija za novu godinu

Decembar je mesec euforije, prazničnog raspoloženja, iščekivanja kraja i novog početka. Ovu godinu polako privodimo kraju, iščekujući narednu, nadamo se bolju, bezbrižniju, sjajniju  i veseliju. Kako bi bila bolja, moramo je tako dočekati, uz veselje i sjaj uz najbliže u porodičnom domu. Da bi atmosfera u domu bila praznična i euforična,  naročito ako su tu deca koja se svemu ovome posebno raduju, mnogi će se potruditi da budu što kreativniji u dekoraciji za Novu godinu. 

Magičnost dekoracije za Novu godinu

Mnogi se trude da urade što lepšu dekoraciju za Novu godinu, pa domove pretvaraju u magične dvorce. Ta novogodišnja magija pozitivno utiče na raspoloženje, pa često dekoracija ostaje i koji dan posle praznika kako bi još malo doprinela tom pozitivnom raspoloženju. Čak i kada kreativnost nije jača strana, dovoljno je da pogledate izlog obližnje knjižare ili pogledate neki sajt sa predlozima novogodišnje dekoracije i da odjednom sine bezbroj ideja. Ideje je onda lako sprovesti u delo, ako znate kako ćete te detalje napraviti ili gde ćete ih kupiti. Pošto novogodišnju jelku sigurno već imate, možda još uvek čuvate vašu omiljenu iz detinjstva samo treba novim ukrasima  da joj podarite novi život , treba samo da se odlučite da li želite da vaša ovogodišnja dekoracija liči na prošlogodišnju ili, ipak, želite promenu i sve ispočetka. Ako znate šta želite, lako ćete  izabrati i nijanse kojima bojite dom za Novu godinu. 

Novogodišnja toplina u domu

Prva asocijacija na novogodišnju toplinu verovatno jeste crveni plamen iz kamina, međutim, čak iako ne postoji kamin, lako se postiže taj osećaj topline i pripadnosti porodici, treba samo da se potrudite da novogodišnju jelku obojite u crvenu i zlatnu, a svetlosnim efektima pojačate sjaj tih boja. Kombinacija crvenih i zlatnih kugli je nepogrešivi izbor, možete to upotpuniti crvenim plišanim trakama ili ukrasima koje ćete sami praviti sa decom, tako da dekoracija bude unikatna. Prozore ukrasite veštačkim snegom ili snegom iz spreja iscrtajte modele i zalepite motive od papira koje ste pravili sa decom.  Osvetlite jelku sijalicama, ukrasite prozore, celu kuću, pa čak i dvorište. LED novogodišnja rasveta je lako dostupna i što je važno, takve sijalice ne troše mnogo energije, pa ne morate da vodite brigu i o tome.

Novogodišnji glamur i šarm

Kada želite da pokažete glamur i šarm, onda se odlučite za nežne i pastelne boje: srebrnu, sivu, roze, bež... Kombinacijom ovih boja postiže se osećaj bajkovitog glamura, pa bar nekoliko nedelja možete da uživate u glamuroznom izdanju vašeg novogodišnjeg doma. Osim tradicionalnih zelenih, poslednjih godina su aktuelne i bele novogodišnje jelke. Kada belu jelku okitite roze kuglama u kombiciji sa srebrnim trakama, mašnama zvezdama i različitim drugim oblicima, postižete efekat nezaboravne novogodišnje priče. Samo vašu novogodišnju bajkovitu priču upotpunite detaljima za prozore, raznim figurama: irvasima, anđelima, Deda Mrazom, Sneškom Belićem. Uglavnom su ove figure zvučne, pa tako postižete ne samo vizuelni osećaj glamura, već i zvučni. Uživajte uz tihe note zvončića dok ispijate čaj umotani u ćebe, uz film koji gledate uvek za praznike i radujete se praznicima i životu.


Srodni tekstovi:


Ronoviranje doma - Kako odabrati materijal za rolo zavese?

Materijali za bilo koji proizvod je izuztno bitan, pa tako i kada budete kupovali rolo zavese obrati...

Detaljnije

Mašine za rad na građevini

Kada se priča o radu na građevini mora da se dobro obrati pažnja na mašine koje se koriste pri radu....

Detaljnije

Šta sve treba da znate o kolicima za bebe?

Kolica za bebe su posebno dizajnirana za bezbednu vožnju beba i male dece. Obično imaju sediš...

Detaljnije

Ne znate kako da rastvorite lepak za pločice? Ovo je najlakši način

U današnje vreme, kada je jako teško doći do dobrog majstora koji bi mogao da počne da...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS