Kada poželite najlepše zavese za spavaću sobu odaberite Mega Lux zaveseMega Lux zavese su posebno dizajnirani modeli modernih i sofisticiranih zavesa koje su prilagođene željama i ukusu kupca. Sa našim iskusnim timom odabir je uživanje, a usklađivanje boja i materijala prava igra sa fenomenalnim ishodom.

Zavese za spavaću sobu treba da pruže privatnost, po potrebi da blokiraju svetlo, ali i da budu dekorativne u prostoru. Kada pronađete odgovarajući model on će objediniti sve potrebe i postati više od proste dekoracije u prostoru.

Klasične Mega Lux zavese za spavaću sobu

Klasični modeli zavesa koje se prave od raznih vrsta platna mogu biti odličan izbor kao zavese za spavaću sobu. Biće lepa dekoracija, osvežiće dom, a u zavisnosti od gustine materijala mogu i da regulišu prodor svetla. Mega Lux zavese nude i klasičnu eleganciju, ali i nesvakidašnji dizajn. Kako odabrati?

Kada se biraju zavese za spavaću sobu trebalo bi gledati celokupnu dekoraciju prostora i onda birati model koji se uklapa. Mega Lux zavese su prelepe čak i kada imaju jednostavan dizajn, ali se mogu odabrati i smele boje i zanimljive šare ako to uređenje dozvoljava.

Naime, u slučaju da soba ima skladne boje i nema previše detalja, zavese su te koje bi bile najbolji izbor da osveži prostor i donese „večito proleće“ u spavaću sobu. Izbor će zavisiti od vašeg poimanja lepog, ali i drapera koje treba imati u sobama za odmor.

Draperi su dodaci koji se postavljaju na garnišnu zajedno sa zavesom. Reč je o zavesama sa gustim tkanjem koje služi da u potpunosti blokira svetlo. Mega Lux zavese se odlično uklapaju sa širokom ponudom materijala za draper, a pošto imamo iskusne radnike svaki kupac će izabrati najbolje.

Draper može biti jačih tonova, a zavesa neutralna ili obrnuto. Može se birati da imaju iste šare u različitim tonovima ili neka sasvim treća kombinacija koja će izazvati „uau“ efekat kada god uđete u prostoriju. Od dosadnog materijala može nastati kreativno skrojena zavesa koja se savršeno uklapa sa detaljima i sobu učiniti mirnom oazom za odmor i uživanje.


Zavese sa sistemima

Moderne zavese sa sistemima su odličan izbor za spavaću sobu, a Mega Lux zavese mogu biti i u najsavremenijim vrstama rolo zavesa, zebra zavesa, venecijanera ili spoljašnjih ZIP sistema.

Svaki od ovih modela omogućavaju delimično ili potpuno blokiranje svetla, čistoću bez klasičnog pranja i ogroman broj dezena za savršeno uklapanje sa uređenjem spavaće sobe.

Zavese sa sistemima za pomeranje zauzimaju manje prostora i mogu se u potpunosti skloniti sa prozora. Zbog toga će spavaća soba izgledati veće i komfornije iako to zapravo nije. Svaki model će izgledati prelepo, lako se postavlja i još lakše koristi. Pošto su sistemi i materijali kvalitetni, dugo godina će besprekorno krasiti vašu spavaću sobu.

Kada težite perfekciji brinete o svakom detalju. Mega Lux zavese su dizajnirane tako da oduševe svakog kupca. Nema polovičnih rešenja.

Stručan tim ljudi ume da pomogne pri izboru i objasni šta se dobija sa platnenim, a šta sa zavesama sa sistemima. Na kraju, vi dajete završnu reč i birate idealan zastor za svoj prozor. Zbog toga se svaki put dobija besprekoran rezultat!


Srodni tekstovi:


Renovirajte stan prema svojim potrebama

Letnji period godine je idalno vreme za renoviranje i adaptaciju prostora u kome živite. Adaptacija ...

Detaljnije

Kako organizovati i unaprediti poslovne sastanke u manjim komapnijama

Poslovni sastanci predstavlju izuzetno važan segment svakog poslovanja i svi oni koji žele da unapre...

Detaljnije

Gde izaći u glavnom gradu?

Konzulat Waterfront pruža savršen spoj kluba, restorna i bara u kojem možete u potpnosti uživati u b...

Detaljnije

GDE SE KORISTE SENDVIČ PANELI I ČEMU SLUŽE?

Sendvič paneli su savremeni i lagani građevinski materijal koji karakteriše izdržljivost i ko...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS