Zbog čega je Philips pegla toliko popularna kod naših građana?


Zdravlje Život Život Zdravlje


Najčešći proizvod za peglanje garderobe u srpskim domaćinstvima je Philips pegla. Činjenica je da je ovaj brend kod nas godinama u vrhu popularnosti i da se upravo zbog toga mnogi korisnici, kada kupuju novi kućni aparat, odlučuju za njihove proizvode, zbog toga što znaju da su pouzdani i da će im trajati godinama. Takva je situacija i sa Philips peglama, što se može zaključiti po brojnim pozitivnim ocenama korisnika na forumima.

Philips pegla iskustva korisnika

Već smo pomenuli da, kada je u pitanju Philips pegla, na forumima se mogu naći komentari dosta zadovoljnih korisnika. Kako su neki naveli, najviše im odgovara to što pegla, zahvaljujući Optimal Temp tehnologiji sama podešava temperaturu, pa ne moraju da brinu oko toga da li će tkanina koju peglaju izgoreti. 

Ono što ističu je da sa Philips peglom nemaju problem sa kvašenjem tkanine i mokrim flekama jer iz rupa za izlazak pare ne izlazi prevelika količina vode. Jedna korisnica je naglasila da joj model pegle koju ona ima odgovara zbog toga što je malo teža, što, kako je primetila, doprinosi lakšem peglanju stvari od lana ili malo čvršćeg pamuka. 

Najnoviji model ove pegle

I najnovija  pegla na paru Philips ima Optimal Temp tehnologiju koja sprečava pregorevanje tkanina tako što sama pegla podešava temperaturu ploče. Ovaj model ima snagu od 300 W, što garantuje da će se pegla brzo zagrejati i da nema potrebe za dugim čekanjem, pre nego što pegla dođe u odgovarajuću radnu temperaturu.

Najnovija Philips pegla na paru Azur serije 8000 ima dodatnih 260g pare što omogućava lakše peglanje i najnezgodnijih nabora. Kako proizvođač kaže, upravo zbog dodatne količine pare, odlična je za peglanje svih čvrstih tkanina, kao što je teksas, ali i lana i grubljeg pamuka kod kojih se nabori teško peglaju.

Najnovija tehnologija omogućava da ova pegla sama podešava količinu pare u zavisnosti od brzine pokreta što omogućava brže peglanje garderobe. Možda najprivlačnija opcija za sve potencijalne kupce je to što ova Philips pegla ima opciju vertikalnog peglanja. Zahvaljujući tome, nema potrebe da se kupuju dva uređaja, klasična pegla i ona za vertikalno peglanje, što je velika ušteda. 

Za kraj treba pomenuti i funkciju Quick Calc Realise, odnosno skupljanje kamenca u posebnoj pregradi i lako čišćenje iste, zahvaljujući kojoj će pegla duže trajati.

Philips parna stanica

Veliko interesovanje među potencijalnim kupcima izaziva Philips pegla sa parnom stanicom. Ovaj uređaj ima poseban rezervoar sa vodom koji omogućava brzo peglanje velike količine garderobe bez prekida. Ovo je jedan od razloga zbog kojih ovaj uređaj kupuju i oni koji žele da je upotrebljavaju u profesionalne svrhe

Philips pegla sa parnom stanicom ima pritisak 8 bara i neprekidan mlaz pare koji omogućava brzo i lako peglanje i najnezgodnijih tkanina. Takođe ima opciju za vertikalno peglanje i za skupljanje kamenca. 

Opcija koju hvale svi koji su probali ovaj uređaj je to što, čak i kada se ostavi na odeći i dasci za peglanje, zahvaljujući Optimal Temp tehnologiji nema šanse da dođe do pregorevanja materijala. Dakle, uz ovaj uređaj nema više napada panike zbog brige oko toga da li je pegla ostala uključena pre nego što smo izašli iz kuće.
Srodni tekstovi:


Kako izgleda 19. nedelja trudnoće?

Ako ste trudni 19. nedelja nalazite se na polovini drugog tromesečja. Na početku ovog razdoblja beba...

Detaljnije

Prednosti koje daje razmena učenika kao inovativni obrazovni program

Pohađanje nastave u okviru srednjoškolskog ili visokoškolskog obrazovanja za cilj ima ...

Detaljnije

Pronađite lako baš ono što vašim mališanima treba

                          Ukol...

Detaljnije

Dugoročna ulaganja u nekretnine: Izazovi i mogućnosti

Investiranje u nekretnine predstavlja jedan od ključnih mehanizama za generisanje bogatstva i ostvar...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS