Zašto je važno obezbediti dubinsko pranje tepiha u svom domu


Građevina ŽivotOdržavanje čistoće u prostoru deo je osnovne higijene koja je neophodna svim generacijama, a u tu kategoriju se ubrajaju i nameštaj, podne obloge i posebno tepisi. Da bi se enterijer oslobodio upornih čestica prašine, nečistoća, tečnosti i neprijatnih mirisa, dubinsko pranje tepiha usluga je koja je apsolutno potrebna i nezamenjiva.

Svaki dom bez obzira na broj članova porodice, izložen je prosipanju čestica hrane, kretanju dece i kućnih ljubimaca, kao i ležernom provođenju slobodnog vremena koje podrazumeva nekada i nepažnju, relaksaciju i taloženje materija na prostor tepiha. Detaljnim čišćenjem i dubinskim pranjem, tepisi dobijaju izgled kao da su potpuno novi, bez oštećenja i fleka, što nije izvodljivo realizovati istresanjem, usisavanjem i samostalnim pranjem kod kuće.


Benefiti čistog enterijera uz profesionalno dubinsko čišćenje podne obloge

Dubinsko pranje tepiha predstavlja inovativan i vrlo pedantan način njihovog održavanja, koje realizuje stručno i iskusno osoblje nadležnih salona, servisa i samostalnih radnji. Kako su tepisi vrsta podne obloge koja ima istovremeno zaštitnu i dekorativnu ulogu, negovanje njihove čistoće i intenziteta boja, stvara živopisni ambijent koji dugi niz godina izgleda kao da je tek opremljen i useljen. Uz varijantu savremenog dubinskog pranja podrazumeva se korišćenje najnovijih uređaja i sredstava koji daju momentalne i dugotrajne rezultate.

Iako najveći broj osoba praktikuje učestalo usisavanje i posebno provetravanje i istresanje „čupavih“ tepiha, bez dubinskog otklanjanja nečistoća i prašine, jednostavno nema potpune svežine i odstranjivanja naslaga čestica, tečnosti i čak neprijatnih mirisa. Za urednost celokupnog životnog prostora, dubinsko pranje tepiha je od neprocenjivog značaja i savetuje se bar na svakih nekoliko meseci priuštiti podnim oblogama, kao i komadima nameštaja, potpuno čišćenje i profesionalne tehnike otklanjanja stranih materija.


Isplativa usluga koja stvara razliku u odnosu na samostalno pranje tepiha

Kada se donese odluka da je vreme za dubinsko pranje tepiha, nije potrebno izdvojiti značajnu sumu novca, zbog čega se povremeno može neometano realizovati. Uglavnom se trošak definiše u zavisnosti od stepena zaprljanosti podne obloke, dimenzije i karakteristika – da li postoje petlje, kojih dimenzija, kakva je struktura tepiha, materijal i slično. Zatim se tepisi preuzimaju od strane kadrova servisa, radi realizacije dubinskog pranja u profesionalno opremljenom enterijeru. Za razliku od samostalnog pranja tepiha kod kuće, koje često podrazumeva kupovinu skupih sredstava za dezinfekciju koja se teško ispiraju, zatim promene izgleda podne obloge, otežano sušenje uz neprijatne mirise vlage, iskusni timovi znaju da stvore magiju u svakom trenutku. 

Bez obzira na dimenzije prostirki, da li su izrađeni od sintetičkih vlakana, akrila ili vune, kao i da li imaju čuvene „shaggy“ petlje, dobijaju novi sjaj, prijatan miris i osvežavajući izgled čistoće i blistavosti, uz samo jedno dubinsko pranje tepiha. U zavisnosti od opterećenosti salona i servisa za održavanje tepiha, dubinsko čišćenje može biti realizovano i u jednom danu, a podovi ulepšani savršeno opranim dekorima i materijalima čiji kvalitet traje bez promena dugi niz godina.

Dubinsko pranje tepiha predstavlja uslugu koja štedi vreme, trud i novac vlasnika enterijera. Zahvaljujući profesionalizmu, stručnosti i iskustvu timova koji se bave dubinskim održavanjem tepiha i drugih obloga za podove, za kratko vreme se dobijaju teksture koje su besprekorno čiste, sveže i spremne za dekorisanje i zaštitu svake vrste poda.
Srodni tekstovi:


Potrebna su vam nova ulazna vrata – evo nekoliko saveta – Kakva vrata odabrati

Prvo što vaši prijatelji primete kada dolaze u vaš dom jesu ulazna vrata. Ona m...

Detaljnije

Džakovi za boks kao način vežbanja i otklanjanja stresa

Bavljenje sportom donosi rasterećenje, otklanjanje stresa i potrebnu fizičku aktivnost, za ljude svi...

Detaljnije

Sve o slavinama što treba da znate

Slavine su neophodne u svakom domaćinstvu za kontrolu protoka vode u kući ili stanu. Ovde vam predst...

Detaljnije

Releji su jedan od najvažnijih sigurnosnih uređaja u svakom sistemu, a pogledajte od čega zavisi njihova cena

Najvažnija komponenta koja garantuje bezbednost u svakom električnom sistemu, u zgradama ili uređaji...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS