PET RAZLOGA ZAŠTO SU RANČEVI ZA LAPTOP BOLJI OD TORBE?


Putovanja Život

Svi poslovni ljudi muče istu muku. Gde spakovati laptop i kako da nam manje smeta. Oni koji svakog dana svoj laptop moraju da nose sa sobom, na posao, do kancelarije, na sastake, poslovni put znaju o čemu pričamu. Deluje nekada kao da je taj komad tehnologije postao njihova produžena ruka iliti ekstenzija od koge se odvajaju jedino kada spavaju. Iako neke stvari ne možemo da promenimo, možemo sebi da olakšamo realnost. Klasične torbe za laptop je odavno trebalo, zbog svoje ne tako dobre funkcionalnosti da ostanu negde u prošlosti, evo i zbog čega. 

RANČEVI ZA LAPTOP SU UDOBNIJI 

Mislim da nema potrebe da se mnogo zadržavamo na ovome zato što je to činjenica. Naime, rančevi za laptop imaju dobre ručke, težina se ravnomerno raspoređuje na dva ramena i dve ruke, ruke, odnosno šake su vam slobodne stalno. Ranac je najudobnija torba i prtljag koji možete poneti, jer se u rancu težina najmanje oseća. Kada ste u pošti ili banci, na bilo kom šalteru, torbu uvek morate negde da spustite, a ranac i dalje stoji na leđima i nikome ne smeta, pa ni vama. 

IMAJU VIŠE MESTA 

Rančevi za laptop imaju mnogo više mesta i to ne samo zato što su za nijasu veći od torbe, već zato što sve mnogo funkcionalnije raspoređeno. Dakle, postoji pregrada za sam laptop, pregrada za miša, hemijske, rokovnih, vodu, pa čak i tablet. Sve ima svoju funkciju i namenu. I ne samo to. Sve je maksimalno pregledno i uvek znate gde treba šta da vam ide, odnosno spakuje. 

BEZBEDNIJI SU ZA VAŠ LAPTOP 

Koliko god moderne torbe za laptopove bile kvalitetne, nikada ne mogu, zbog njihove veličine da budu kvalitetnije od rančeva. Naime, rančevi imaju potporu i sa jedne i sa druge strane, posebno mesto za laptop koji je maksimalno zaštićen od bilo kakvog pada, udarca ili oštećenja od drugih stvari koje su takođe deo ranca. Torba je značajno tanja od ranca, to je činjenica. 

POSTAJU SVE VIŠE DEO MODERNIH TRENDOVA 

Nekada su trendovi u poslovnom svetu nametale suštu eleganciju. Sada se sve više okreće eleganciji koja u sebi sadrži i dozu opuštenog. I sami sigurno primećujete koliko je poslovnim ljudi, u sakoima i odelima, čak i kravatama sa rančevima na leđima. Uvek je dobro postignuti neki balans i to se sve više i više prihvata. Sreća je pa su rančevi za lap top svakako postali deo aktuelnih trendova, te ih tako bez brige možete nositi, a da ne strahujete šta će vam neki poslovni partner reći. Može samo da vas pohvali ili da vam zavidi što se bolje i lakše snalazite od njega. 

MNOGO DUŽE TRAJU 

Torbe za laptop se jako brzo pohabaju. I gube na svom kvalitetu vremenom. Sa rančevima za laptop je druga priča. Oni ipak ne mogu tako lako da propadnu, niti im se s godinama tako brzo gubi kvalitet, jer su napravljeni od čvršćih i izdrljivijih materijala. Kada kupite ranac za lap top znate da ste mirni minimum jedno 5 godina, ako ne i više. Zato savetujemo da birate ipak neke neutralnije boje, kako biste uz sve mogli da ih uklapate. 
Srodni tekstovi:


XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI

Inovativni Xiaomi modeli 11T i 11T Pro predstavljeni domaćem tržištu u svečanoj atmosferi beogradsko...

Detaljnije

Osnovne stvari koje bi trebalo znati o Egiptu i njegovim stanovnicima

Egipat ima bogatu kulturu koja kombinuje duboko ukorenjene tradicije drevne civilizacije i „eg...

Detaljnije

Kako da oplemenite dnevnu sobu i kuhinju?

Poslednjih godina arhitekte projektuju stambeni prostor sa posebnim akcentom na velikom otvorenom pr...

Detaljnije

Aparati za varenje-kako da se bezbedno i sigurno upustite u posao varenja

Koliko su aparati za varenje korisni to najbolje znaju iskusni varioci. Ali, ako se prvi put upu&sca...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS