Kako usporiti starenje uz pomoć delotvornih estetskih tretmana


Zdravlje ZdravljeIako sasvim prirodno i neminovno, starenje je proces koji bismo najradije zaustavili ili barem usporili. Proces starenja ima svoje rezultate koje (ma koliko bili ponosni na životno iskustvo o kojem oni svedoče) želimo da odložimo ne bismo li se, prosto, bolje osećali u svojoj koži. Estetika lica i tela ima veoma važno mesto u životima većine i ne podrazumeva samo puku površnu želju za dostizanjem aktuelnog ideala lepote, već je usko povezana i sa mentalnim zdravljem, odnosno kvalitetom života pojedinaca. Moderno doba i stresan stil života koji ga odlikuje neretko čini da se fine linije na licu pojavljuju nešto ranije i samim time doprinosi tome da je potražnja za rešenjima ovih problema sve veća, a tržište odgovara na ovu potrebu relativno širokom paletom veoma delotvornih estetskih tremana, kojima ćemo se baviti u tekstu koji sledi.

Mezoterapija: Metoda kojom se postiže unutrašnja ravnoteža

Mezoterapija je tim anti-age tretmana koji za cilj ima uspostavljanje narušenog balansa, pre svega omogućavajući bolju ishranu tkiva i podstičući detoksifikaciju. Mezoterapijom se koži vraća elastičnost, a sam ten postaje blistav i samim time ukupan izgled lica jedar. Mladolik izgled nakon mezoterapije dugujemo vitaminima, mineralima, antioksidansima, kao i hijaluronskoj kiselini.

Zatezanje kože laserom: 4D i 5D podmlađivanje lica

Ostavivši iza sebe svoje tridesete godine, gotovo svaka žena (i mnogi muškarci) će početi češće da zastaju pred ogledalom, konstatujući određene izmene i posledice godina i stila života. Zatezanje lica za mnoge nije bilo opcija, budući da se za njega vezuju priče o invazivnoj proceduri i dugotrajnom oporavku. Ovo je podstaklo stručnjake da osmisle neinvazivno zatezanje lica laserom koje će relativno brzo pružiti veoma vidne rezultate, te tako 4D i 5D tretmani sve više dobijaju na popularnosti, pre svega zbog svoje efikasnosti.

Hemijski piling u borbi protiv nesavršenosti

Bilo da vas muče stari ožiljci od akni ili novonastale bore, hemijski piling je tu kao veoma efukasno rešenje za vaš estetski problem. Uklanjanjem površinskog sloja kože, koji biva zamenjen novim, stručnjaci za ovaj tretman će vam pomoći da postignete zdrav i blistav izgled lica, budući da će koža kojom će taj sloj biti zamenjen biti nežna i oslobođena nesavršenosti. Hemijskim pilingom se postiže regenerisanje vlakana kolagena, te koža nakon ovog tretmana deluje podmlađeno, a ožiljci i pore postaju plići.

Hijaluronski fileri za volumen i svežinu lica

Efikasno popunjavanje bora, jagodica i podočnjaka, kao i korekcije kontura usana i lica predstavljaju rezultate koji mogu da se postignu hijaluronskim filerima, a da se pri tome ne izgubi prirodan izraz. Efekti tretmana hijaluronskim filerima su vidljivi i do dve godine, a istovremeno su veoma brzo uočljivi nakon same procedure. Hijaluronski fileri su relativno dugo i veoma uspešno na tržištu kao sjajna solucija za one koji žele da odlože tragove godina na svome licu, ali i za one koji su nezadovoljni određenim nesavršenostima nevezano za svoje starosno doba.

Podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom

Procedura podmlađivanja sopstvenom krvnom plazmom predstavlja pre svega potpuno prirodan, a zatim i veoma efikasan način uklanjanja tragova umora, godina i stresa sa lica. Ovaj tip liftinga dovodi do veoma vidnih poboljšanja teksture kože i umanjene vidljivosti bora, ožiljaka i strija. Pribegavanje ovom tretmanu znači upotrebu sosptvenih snaga i resursa za ostvarenje svojih želja na planu fizičkog izgleda.


Medicinska praksa koja je fokusirana na anti-aging procedure i koja se bavi prevencijom starenja i održavanjem vitalnosti, nudi nam brojna rešenja. Veoma efikasni estetski tretmani mogu unaprediti naš ukupan kvalitet života, doprinoseći našem visokom samopouzdanju i opštem osećaju zadovoljstva sobom i svojim životnim prilikama. Ukoliko se suočavate sa određenim nezadovoljstvima na planu estetike svoga lica i tela, obratite se stručnjaku koji će vam predložiti najadekvatniji tretman i učiniti da se opet istinski ponosite svojim izgledom.
Srodni tekstovi:


Kvantna medicina: nova era u dijagnostici i terapiji

Kvantna medicina je relativno nova oblast medicine koja se zasniva na primeni kvantne fizike u dijag...

Detaljnije

Prijatna stomatološka ordinacija za ugodniji osećaj

Odlazak kod stomatologa za mnoge izaziva neugodan osećaj samim tim što svaka popravka zuba il...

Detaljnije

Koja su najčešća neurološka oboljenja koja zahtevaju posebnu vrstu terapije?

Neurologija je oblast medicine koja se bavi izučavanjem ali i lečenjem svih vrsta neuroloških...

Detaljnije

Sa fakultetskim znanjem stranog jezika, pravac – sud

Studiranje jezika, a naročito stranih nekada je bilo vrlo popularno, naročito zbog toga što j...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS