KAKO AUTO ŠKOLA MOŽE DA OLAKŠA PROCES OBUKE?


Život Život

Ispravan odabir auto škole će učiniti čitavu obuku mnogo lakšom i bržom. Novi kandidati se brinu kako će se pokazati tokom časova i ispita, da li će razumeti i usvojiti sve što se od njih traži i da li će se ulaganje u ovakvu edukaciju uopšte isplatiti. 

U strahu su od neprijatnih iskustava i neuspeha, a uz auto školu Stop Line nema potrebe da obuku za vožnju doživljavate kao stres. Trudimo se da svojim metodama ceo proces učinimo zanimljivim i da svoju vozačku dozvolu dobijete bez poteškoća.


SPREMNOST ZA SARADNJU

Cilj svake auto škole jeste da u zakonski propisanom periodu obuči svakog svog kandidata i da mu pomogne da na što jednostavniji način usvoji potrebna znanja i veštine. Samim tim, kandidat će obuku doživeti kao lepo i nezaboravno iskustvo. Auto škola treba da bude zauzme takav stav da svakom novom polazniku u svakom trenutku bude na usluzi, pruži pomoć i da potrebne informacije. Tim auto škole Stop Line raduje se svakom novom polazniku i vodi računa da čitava procedura od upisa do izdavanja prve vozačke dozvole prođe nesmetano i da ispuni sva očekivanja kod kandidata. Iako uspešno poslujemo već više od 30 godina, za to vreme usavršavamo i rad naše škole.


INDIVIDUALNI PRISTUP

Zakonski propisi vezani za obuku novih vozača, uključujući program, fond časova i ispitna pravila, predstavljaju nešto čega se svaka auto škola mora pridržavati. Naravno, da bi kandidatima čitav proces bio lakši predavači i instruktori moraju pomno pratiti njihov napredak i po potrebi im dodatno pojasniti, ponoviti i pojednostaviti delove materije. Stop Line tim je maksimalno posvećen svakom polazniku. Naši iskusni instruktori i predavači uvek su spremni da priteknu u pomoć i da daju poneki koristan savet ili trik radi lakšeg razumevanja ili uvežbavanja bilo koje stavke obuhvaćene programom, bez obzira da li se radi o teorijskom ili praktičnom delu. Ne može svaka osoba na isti način razumeti i usvojiti izloženo i zato smo tu da utičemo da svaki čas iskoristite u potpunosti i što više usavršite svoje sposobnosti. Ne samo za ispit, već i za život.


OLAKŠICE KOD UPISA

Svi se na neki način borimo sa vremenom i puni smo obaveza oko posla, porodice, doma... Odlazak zbog upisa u željenu auto školu je možda nekome problem jer baš tad ima nešto da obavi i da se posveti nečemu važnom. Naročito ako je škola daleko od Vas npr. na drugom kraju grada ili u susednom mestu. Stop Line iz tog razloga nudi mogućnost da se upišete online preko sajta i to jednostavnim i brzim ispunjavanjem kontakt forme. Navedite Vaše ime i prezime, JMBG, e-mail adresu i broj telefona. U najkraćem mogućem roku javiće se neko od naših zaposlenih i zakazati Vam prvi teorijski čas.


OLAKŠICE U PLAĆANJU

Mnogima je plaćanje obuke auto školi zaista velika investicija i činjenica je da nisu baš male pare u pitanju. Nije svako u mogućnosti da odjednom iskešira sve i plaćanje u delovima je svakako značajno pa se u auto školama nude raznovrsne olakšice. Auto škola Stop Line predlaže širok spektar rešenja za uplatu iznosa za obuku u delovima. Tu su keš mesečne rate, čekovi građana, mogućnost korišćenja platnih kartica, nalozi za prenos i administrativna zabrana. Isto tako, lekarsko uverenje svaki kandidat dobija potpuno besplatno. Potvrde i ostale aktivnosti auto škole u okviru zakonskih obaveza ne podležu naplati.


SAVREMENA SREDSTVA ZA RAD

Svaka moderna auto škola ulaže u inovacije i ide u korak sa vremenom kad se govori o sprovođenju obuke. Svaka ta inovacija pomaže u lakšem izlaganju programa, kao i bržem usvajanjem istog od strane polaznika. Ni Stop Line nije izuzetak. Teorijska nastava podrazumeva kvalitetnu nastavu uz pomoć savremenih sredstava. Na web sajtu škole možete raditi testove sa originalnim ispitnim pitanjima čak i ako niste naš polaznik. Testove možete rešavati i na smart telefonima. Nudimo obuku na automobilima nove generacije. Vozni park sadrži novi Citroen C3 i C4, novi Hyundai I20, Suzuki Swift 1.2, Peugeot 208 i Ford Fiestu. 


ŠANSA ZA DALJE USAVRŠAVANJE

Završili se konačno praktični ispit sa uspehom i dobili vozačku dozvolu? Čestitamo! Ipak, stojimo Vam na raspolaganju ako hoćete da još više poboljšate svoje veštine, dodatno uvežbate pojedine radnje i psihički se pripremite da samostalno vozite u budućnosti u sopstvenom vozilu. Putem kondicionih časova instruktori auto škole Stop Line pomažu i vozačima koji nisu dugo seli za volan, moraju da se osposobe za kretanje u specifičnom okruženju ili da unaprede svoje umeće jer im je vožnja deo posla kojm se bave. Spremni smo da Vam se posvetimo i da od Vas napravimo sposobnog i veštog vozača koji se bezbedno kreće kroz saobraćaj. 






Srodni tekstovi:


Nekoliko dobrih opcija u koje možete da investirate novac

Želite da pažljivo raspolažete svojim novcem, i da ga ulažete tako da možete da ostvarite profit? In...

Detaljnije

Na koji način najjednostavnije organizovati prevoz pokojnika iz inostranstva?

Smrt bliske osobe veoma je teška životna okolnost na koju ljudi ne mogu nikada da budu spremn...

Detaljnije

Releji su jedan od najvažnijih sigurnosnih uređaja u svakom sistemu, a pogledajte od čega zavisi njihova cena

Najvažnija komponenta koja garantuje bezbednost u svakom električnom sistemu, u zgradama ili uređaji...

Detaljnije

Važnost zdravlja očiju i očuvanja vida

Upravo zbog toga što vid predstavlja jedan od najbitnijih senzora naših čula, potrebno...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS