IZBOR PRAŠKA ZA BEBE JE VAŽAN ZADATAK – PROČITAJ ZBOG ČEGA


Zdravlje Život


Kada najmlađi član porodice stigne kući, sve je podređeno njemu i sve se čini po njegovoj meri. Uređuje se prostor, biraju stvari, kupuje odeća, nabavljaju sredstva za higijenu, donose igračke. Između ostalog, veoma je važan i odabir praška za bebe jer je koža mališana u kontinuiranom dodiru sa tkaninom.

VISOKI HIGIJENSKI PARAMETRI

Bilo da su u pitanju pelene, benkice ili ostala odeća, posteljina ili peškiri, sve se posebno priprema za bebu, i sve mora biti čisto, odnosno oprano, ispeglano, na za to određeno mesto složeno. Higijena neminovno mora biti na najvišem nivou pre svega jer su najmlađi veoma osetljivi. Kako se razvija, koža je veoma podložna uticajima spoljašnje sredine. Sve što je u direktnom dodiru sa kožom novorođenčeta treba da bude od prirodnih, kvalitetnih materijala, ali i oprano nežnim praškom za bebe kako baš on ne bi iritirao njenu kožu.

ASPEKAT ZDRAVLJA

Naime, izbor praška za bebe važan je zadatak pre svega sa zdravstvenog aspekta jer on našem detetu mora apsolutno da pogoduje i da mu prija, odnosno da njegovu kožu štiti. Naime, u suprotnom, može doći do brojnih negativnih posledica, poput pojavljivanja ekcema, osipa, crvenila, perutanja, odnosno raznoraznih alergijskih reakcija.

VAŽNA JE EFIKASNOST

Prašak za bebe treba da se odlikuje brojnim specifičnim svojstvima, poput toga da ne poseduje miris, boju, konzervans, tačnije da bude vrlo nežan i neutralan. No, i pored toga, on treba da bude maksimalno delotvoran. Dakle, veš mališana treba da bude blistav, svež i apsolutno čist, odnosno prašak za bebe treba da otkloni i najtvrdokornije mrlje. Štaviše, kako se neke stvari peru na višoj, a druge na nižoj temperaturi, prašak za veš treba da bude primenljiv i za različite tipove pranja, kako u pogledu stepeni, tako i načina kombinovanja boja. Jedan od takvih, izuzetno prikladnih, jeste prašak za bebe brenda Frosch.

ZA DODIR KOJI JE MEK

Stvari oprane praškom za bebe, osim besprekorne čistoće, treba da budu i nežne i meke, prijatne na dodir, kako bi naše novorođenče u njima uživalo. Kako je dečja koža osetljiva, tako i brižljivo treba tretirati njene stvari da bi se novorođenče u svojoj posteljini i svojoj odeći osećalo sigurno, ušuškano i bezbrižno. Punoću nežnosti takođe nam može pružiti prašak za veš Frosch. Ovaj brend poseduje čitav niz proizvoda za najmlađe, poput deterdženta, omekšivača, spreja za pretpranje.

VELIKI IZBOR

Danas postoji veliki izbor svih proizvoda koji su u vezi sa negom najmlađih. Pri tome, ta raznovrsnost ogleda se kako u pogledu mnogo proizvođača, tako i u aspektu različitih raznovrsnih proizvoda. Štaviše, mnogo je i kvalitetnih preparata i mnogo zadovoljnih mama i tata. Takođe, preporuke, predlozi i saveti stižu sa svih strana – od pedijatara, preko baka i tetaka, komšinica, pa sve do drugih mama. Ipak, najbitnije je da osluškujemo svoju bebu i gledamo šta njoj prija i odgovara. Stoga, pre konačne odluke, svaki proizvod treba prvo isprobati.

POUZDAN ODABIR

Zahvaljujući brojnim sjajnim performansama, Frosch prašak za bebe je specifikovan apsolutnim kvalitetom, a roditeljima uliva poverenje da je baš on odgovarajući za stvari njihovog najdražeg bića.Srodni tekstovi:


Kako da na poslu uvek izgledate elegantno i profesionalno?

Kada je u pitanju poslovno okruženje, izgled je veoma bitan, pogotovo ako postoje određeni zahtevi u...

Detaljnije

Iznajmljivanje vozila sa vozačem – usluga koja se razlikuje

Usluge rentiranja danas su neverovatno razvijene u različitim sferama života i biznisa, a posebno u ...

Detaljnije

5 prednosti kompozitnih faseta koje će vas oduševiti

Viniri ili fasete su dva imena za istu, trenutno najpopularniju estetsku intervenciju na zubima. Reč...

Detaljnije

Kako se boriti protiv tamnih podočnjaka

Tamni krugovi smešteni ispod vaših očiju predstavljaju mnogo veći problem od neispavan...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS