Gde izaći u glavnom gradu?


Život Život

Konzulat Waterfront pruža savršen spoj kluba, restorna i bara u kojem možete u potpnosti uživati u bilo koje doba dana! 

Već ste sigurno upoznati sa čuvenim splavovima u Beogradu. Mjesto gdje se odvijaju nezaboravni noćni provodi. Nalaze se na obalama rijeke Save, te najpopularniji su smješteni na Ušću Save u rijeku Dunav. 

Osim nezaboravnog provoda, muzika, enetrijer atmosfera pod zvjezdanim nebom na rijeci je glavni razlog zašto su splavovi popularni u Beogradu. 

No, oni mogu biti više od mjesta za noćni provod. U posljednjih nekoliko godina sve veću popularnost imaju splavovi koji su savršena kombinnacija restorana, kluba i bara. 

Jedan od takvih je Konzulat Waterfront koji je spoj idealnog mjesta za izlazak, večeru ili možda rani nedjeljni ručak. 

Koncept splava je 3 u 1 – što ga čini jedinstvenim plutajućim kafe, klubom i restoranom u Beogradu. Posebnu čaroliju ima tokom ljeta kada možete uživati u zalasku sunca ispijajući koktele ili dočekati izlazak sunca nakon nezaboravnog izlaska. 

Osim toga posebno se izdvaja moderno uređen enterijer koji upotpunjuje kombinaciju lokala 3 u 1. Splav je koncpiran tako da postoje odvojen sapare i nisko sjedenje, kao i šankovi za večernje izlaske. 

Ako želite posjetiti konzulat Waterfront sigurno vas zanima i njegova lokacija. Nalazi se na Novom Beogradu, tačnije u blizini Muzeja savremene umjetnosti. Vjerujemo da nećete imati problema prilikom pronalaženja splava jer se nalazi na mjestu nekadašnjeg splava Play. 

Ovaj dio Novog Beograda je vrlo pristupačan za automobile i  dodatni plus je što se u njegovoj blizni nalazi veliki parking. Svi znamo koliko pronalazak parking mjesta u većim gradovima može biti stresno. Tako da na svu sreću za noćni izlazak u Beogradu na kultne splavove ne morate brinuti gdje parkirati automobil. 

Svakako napominjemo ukoliko želite degustirati noćni život i popit koju čašicu više da se za prijevoz oslonite na prijatelje ili taksi službe u Beogradu. 


Radno vrijeme splava 


S obzirom na koncept splava Konzulat Waterfront radno vrijeme je svih sedam dana u nedjelji. Također, svakog dana je drugačiji muzički program koji će zadovoljiti različite ukuse u muziku. 

Radno vrijeme je od 9 sati ujutro do 2 sata iza ponoći. Dakle, na konulatu kao što smo već naveli možete otići na jutarnji doručak ili kafu, a navečer spremiti se i doći na svirku ili koncert poznatih regionalnih pjevača. 

Koncept splava je sigurno ono što ga izdvaja u moru drugih beogradskih lokala. Što je pogodno za sve koji ne vole uvijek mijrnjati mjesta za izlazak i žele da na jednom uživaju i u hrani kao i u muzici. 

Vjerovatno mislite da su cijene hrane i pića visoke. No, ako uzmemo u obzir lokaciju, ambijent kao i njegovu popularnost cjenovnik je i dalje pristupačan prosječnoj osobi koja voli da izlazi. 

Osim kulinarskih specijaliteta u ponudi ovog splava uvrštene su nargile koje pružaju savršenu opuštajuću atmosferu u lounge dijelu splava. 

Kuhinja i sam kvalitet hrane nije zapostavljen. Na meniju se nalaze razna popularna jela svjetske kuhinje koja će zadovoljiti vaše nepce. 

Često u lokalima ovog tipa kuhinja bude zapostavljena ali to nije slučaj na Konzulatu. U slučaju da namjeravate doći u Beograd ovo je odlično mjesto da uživate u hrani, pogledu kao i večernjem izlasku. 

Splavovi Beograd već godinama okupljaju Beograđane, kao i turiste iz regiona i ostatka Evrope koji žele da bolje upoznaju noćni život grada o kojem svi pričaju. 

Tokom dana možete se prošetati Knez Mihajlovom, posjetiti Kalemegdan ili otići u shopping centar, a večer je rezervisana za opuštanje i uživanje. 

Sama atmosfera koja je u Beogradu tokom večeri, posebno toplijih mjeseci se ne može opisati već se mora iskusiti. 

Također, splavovi su centar dešavanja tokom novogodišnje noći na kojima nastupaju najpoznatije regionalne zvijezde. 

Bez obzira u kojem periodu posjetili Beograd ne sumnjamo da vam se neće svidjeti energija grada kao i njegova ljepota. 


Srodni tekstovi:


Planirate duže putovanje? Da li je bolje ići sopstvenim ili organizovanim kombi prevozom?

Kada planirate svoj odmor, sigurno da vam je vrlo važno da bezbedno dođete do željene destinacije. D...

Detaljnije

Postignite magiju uz novogodišnju dekoraciju

Decembar je mesec euforije, prazničnog raspoloženja, iščekivanja kraja i novog početka. Ovu g...

Detaljnije

Kakve prednosti donose zubni implanti?

Savremena oralna hirurgija donosi jedinstven sistem zamene nedostajućih zuba korišćenjem zubn...

Detaljnije

Sve što treba znati o malču

Malč je veoma važan za dekoraciju pejzaža. Pomaže u zadržavanju vlage u tlu, kontroliše rast ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS