Gde izaći u glavnom gradu?


Život Život

Konzulat Waterfront pruža savršen spoj kluba, restorna i bara u kojem možete u potpnosti uživati u bilo koje doba dana! 

Već ste sigurno upoznati sa čuvenim splavovima u Beogradu. Mjesto gdje se odvijaju nezaboravni noćni provodi. Nalaze se na obalama rijeke Save, te najpopularniji su smješteni na Ušću Save u rijeku Dunav. 

Osim nezaboravnog provoda, muzika, enetrijer atmosfera pod zvjezdanim nebom na rijeci je glavni razlog zašto su splavovi popularni u Beogradu. 

No, oni mogu biti više od mjesta za noćni provod. U posljednjih nekoliko godina sve veću popularnost imaju splavovi koji su savršena kombinnacija restorana, kluba i bara. 

Jedan od takvih je Konzulat Waterfront koji je spoj idealnog mjesta za izlazak, večeru ili možda rani nedjeljni ručak. 

Koncept splava je 3 u 1 – što ga čini jedinstvenim plutajućim kafe, klubom i restoranom u Beogradu. Posebnu čaroliju ima tokom ljeta kada možete uživati u zalasku sunca ispijajući koktele ili dočekati izlazak sunca nakon nezaboravnog izlaska. 

Osim toga posebno se izdvaja moderno uređen enterijer koji upotpunjuje kombinaciju lokala 3 u 1. Splav je koncpiran tako da postoje odvojen sapare i nisko sjedenje, kao i šankovi za večernje izlaske. 

Ako želite posjetiti konzulat Waterfront sigurno vas zanima i njegova lokacija. Nalazi se na Novom Beogradu, tačnije u blizini Muzeja savremene umjetnosti. Vjerujemo da nećete imati problema prilikom pronalaženja splava jer se nalazi na mjestu nekadašnjeg splava Play. 

Ovaj dio Novog Beograda je vrlo pristupačan za automobile i  dodatni plus je što se u njegovoj blizni nalazi veliki parking. Svi znamo koliko pronalazak parking mjesta u većim gradovima može biti stresno. Tako da na svu sreću za noćni izlazak u Beogradu na kultne splavove ne morate brinuti gdje parkirati automobil. 

Svakako napominjemo ukoliko želite degustirati noćni život i popit koju čašicu više da se za prijevoz oslonite na prijatelje ili taksi službe u Beogradu. 


Radno vrijeme splava 


S obzirom na koncept splava Konzulat Waterfront radno vrijeme je svih sedam dana u nedjelji. Također, svakog dana je drugačiji muzički program koji će zadovoljiti različite ukuse u muziku. 

Radno vrijeme je od 9 sati ujutro do 2 sata iza ponoći. Dakle, na konulatu kao što smo već naveli možete otići na jutarnji doručak ili kafu, a navečer spremiti se i doći na svirku ili koncert poznatih regionalnih pjevača. 

Koncept splava je sigurno ono što ga izdvaja u moru drugih beogradskih lokala. Što je pogodno za sve koji ne vole uvijek mijrnjati mjesta za izlazak i žele da na jednom uživaju i u hrani kao i u muzici. 

Vjerovatno mislite da su cijene hrane i pića visoke. No, ako uzmemo u obzir lokaciju, ambijent kao i njegovu popularnost cjenovnik je i dalje pristupačan prosječnoj osobi koja voli da izlazi. 

Osim kulinarskih specijaliteta u ponudi ovog splava uvrštene su nargile koje pružaju savršenu opuštajuću atmosferu u lounge dijelu splava. 

Kuhinja i sam kvalitet hrane nije zapostavljen. Na meniju se nalaze razna popularna jela svjetske kuhinje koja će zadovoljiti vaše nepce. 

Često u lokalima ovog tipa kuhinja bude zapostavljena ali to nije slučaj na Konzulatu. U slučaju da namjeravate doći u Beograd ovo je odlično mjesto da uživate u hrani, pogledu kao i večernjem izlasku. 

Splavovi Beograd već godinama okupljaju Beograđane, kao i turiste iz regiona i ostatka Evrope koji žele da bolje upoznaju noćni život grada o kojem svi pričaju. 

Tokom dana možete se prošetati Knez Mihajlovom, posjetiti Kalemegdan ili otići u shopping centar, a večer je rezervisana za opuštanje i uživanje. 

Sama atmosfera koja je u Beogradu tokom večeri, posebno toplijih mjeseci se ne može opisati već se mora iskusiti. 

Također, splavovi su centar dešavanja tokom novogodišnje noći na kojima nastupaju najpoznatije regionalne zvijezde. 

Bez obzira u kojem periodu posjetili Beograd ne sumnjamo da vam se neće svidjeti energija grada kao i njegova ljepota. 


Srodni tekstovi:


Sa fakultetskim znanjem stranog jezika, pravac – sud

Studiranje jezika, a naročito stranih nekada je bilo vrlo popularno, naročito zbog toga što j...

Detaljnije

Odvajanje od roditelja: Saveti kako postati samostalan i nezavisan

Samostalnost je jedna od ključnih osobina svakoga od nas i predstavlja propusnicu za ulazak u svet o...

Detaljnije

Fratelli asortiman luksuzne obuće za koju je svaki korak pravo uživanje i komfor

Obuća je važan faktor ukupnog osećaja udobnosti, komfora i zadovoljstva. Svaki korak treba da bude l...

Detaljnije

5 prednosti kompozitnih faseta koje će vas oduševiti

Viniri ili fasete su dva imena za istu, trenutno najpopularniju estetsku intervenciju na zubima. Reč...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS