Fratelli asortiman luksuzne obuće za koju je svaki korak pravo uživanje i komfor


Život


Obuća je važan faktor ukupnog osećaja udobnosti, komfora i zadovoljstva. Svaki korak treba da bude lak, ležeran i sa apsolutnim stilom, bez obzira na doba dana, povod i priliku nošenja. U širokoj paleti ponude na domaćem tržištu, važno je prepoznati renomirane proizvođače, brendiranu i luksuznu obuću za čiju izradu je imperativ kvalitet, dok je odnos sa troškovima na optimalnom nivou. 

Fratelli asortiman sastoji se od fenomenalne ponude luksuzne obuće, aksesoara kao što su kaiševi, torbe, novčanici i kačketi, za koje je sinonim kvalitet, trajnost i unikatan dizajn. Kontinuirano prateći svetske trendove i aktuelnosti, uz efikasan uvoz od renomiranih proizvođača, na domaćem tržištu nalaze se brendirani komadi koje kreiraju italijanski i francuski vrhunski timovi dizajnera, maksimalno spremnih da ispune ukuse i najzahtevnijih kupaca.

Širok asortiman kvalitetne obuće značajne za lakoću svakog koraka

Veoma je važno da svako sebi obezbedi bar jedan par kvalitetne obuće, proizvedene isključivo od prirodnih materijala kao što glatka ili velur koža. Dugoročno zadovoljstvo nošenjem udobne obuće, bilo da su u pitanju visoke potpetice, patike, espadrile, baletanke ili sandale, reflektuje se i na zadovoljstvo, osećaj stila i udobnosti bez granica. Fratelli karakteriše pažljiv odabir najboljih modela luksuzne obuće, koje se nose sa apsolutnim uživanjem. 

Unikatno dizajnirane varijante od prirodnih materijala, u kombinaciji sa efektnim detaljima kao što su simboli brendova, kompletni nazivi proizvođača, vredni kristali i cirkoni, niz kaiščića, nitni i mnogih drugih atraktivnih elemenata, čine da svaki korak zrači luksuzom, jedinstvenošću i da bude primećen. Činjenica je da kvalitetna obuća znači i nešto viši trošak prilikom kupovine, ali dugotrajnost nošenja modela iz Fratelli ponude učiniće da jedino što će biti prisutno u trenutku i nakon kupovine, jeste neizmeran osmeh na licu. 

Specijalan dizajn i kreativnost u duhu stila i beskrajne udobnosti obuće

Kvalitetni, luksuzni modeli obuće kupuju se za svakodnevne ili specijalne prilike. Fratelli asortiman namenjen je apsolutno svima – ženama i muškarcima, za svaki vid ukusa, potreba za elegantnom ili „kežual“ varijantom obuće. Patike su vrsta obuće koja se nosi svakodnevno, ali sa akcentom na ležernost, udobnost i uvek stilski momenat. Sa druge strane, visoke štikle biraju se za specijalne prilike i povode kada se kombinuju sa unikatnim stilom odeće. Važno je da sandale, cipele i drugi modeli sa visokom potpeticom budu beskrajno udobni, što Fratelli ponuda neizostavno pruža u svakom odabranom paru obuće. 

Karakteristični, udobni i neprimetni jastučići čine stopalo odmornim, sa savršenim stapanjem za podlogom od prirodne kože, dok dodatak detalja i kaiščića osmišljen je tako da neometano obuću čini luksuznom, prestižnom i što je vrlo značajno – udobnom bez tragova nošenja, stezanja, neudobnosti i osećaja nelagodnosti. Umeće vrhunskih dizajnera da uz ručni rad isprate svetske trendove u svakom trenutku, neprekidno rezultira modelima koji se prodaju neverovatnom brzinom i na domaćem tržištu. 

Luksuzna obuća sa akcentom na najviši stepen kvaliteta, trajnosti i udobnosti ono je što traži svaki kupac, bez obzira na povod, dužinu nošenja i druge faktore. Fratelli već nekoliko decenija unapređuje uvoznu ponudu najboljih brendova u kategoriji obuće, drugih proizvoda od kože i prateće galanterije sa posebnim akcentom na sofisticiranost i luksuz, što čini da budu preferirani svuda u svetu, kao i u našoj zemlji.
Srodni tekstovi:


Kako se ove zime borimo sa infekcijom disajnih puteva?

Januar i februar važe za mesece jakih infekcija disajnih puteva izazvanih virusima, u narodu prepozn...

Detaljnije

3 poznata takmičenja u košarci koja ljubitelji košarke obožavaju

Kao strastveni ljubitelji košarke, jedva čekamo da se takmičenja koja su postala sinonim za o...

Detaljnije

ZUBOBOLJA – BOL KOJI SE PAMTI

Nikada ne treba potcenjivati važnost svakog zuba za lep izgled, pa čak i onih zuba koji se nalaze iz...

Detaljnije

KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE – NAJVEĆI PRIJATELJI PRIVATNIKA

Privatnici imaju veliku dilemu oko činjenice kome poveriti njihove poslovne knjige! Da biste doneli ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS