Unapredite poslovanje uz prave promotivne materijale


Karijera Karijera

U onim momentima kada su se digitalni mediji uvukli u reklamne kampanje, ljudi su prestali da se interesuju za gotovo svaki oblik tradicionalnog marketinga. Jedini izuzetak jesu brendirani šatori i beach flag. Ova dva promotivna proizvoda odlični su alati za različite sportske događaje, promociju udruženja ili preduzeća putem štanda jer su izuzetno vidljivi. Fantastičan su način da se privuče što veći broj prolaznika.

Zašto je idealno koristiti beach flag


Reklamne, lepršave zastave – beach flag, sjajan su metod zahvaljujući kome možete promovisati vašu robnu marku ili predstaviti proizvode na koncertima, festivalima, sajmovima, poslovnim godišnjicama i slično. Bilo da je reč o spoljašnjem ili unutrašnjem prostoru, uz njih idete korak napred sa poslom. Beach flag se lako mogu montirati, prenositi i videti na daleko, pa je neretko da one sadrže logotip, adekvatnu sliku ili podebljanu poruku koja se tiče određenih usluga koje nudite. Postavljene u spoljašnjoj sredini, a posebno na plažama, trgovima ili u parkovima – lepršajući na vetru, beach flug predstavljaju reklamu 24/7. Nasuprot digitalnom marketingu, ove zastavice su dugovečnije, a pritom znatno jeftinije.

Ukoliko se i dalje pitate zašto koristiti beach flug, znajte da su one otporne na različite vremenske uslove. Kvalitetna tkanina od fiberglasa i kolor visoke rezolucije ne mogu se oštetiti pri snegu, kiši ili jakom vetru, a krak će biti vidljiv u svakom momentu. Nesumljivo je da imaju mnogo prednosti za vaše poslovanje, pogotovo onda kada uz odgovarajuću strategiju uspete da zadržite pažnju prolaznika. 

U tom cilju, pored beach flug, možete koristiti i specijalno izrađene šatore, savršene za promociju brenda.


Izrada šatora sa vašim logotipom – olakšaće vam poslovanje


Ako niste sigurni da je dovoljno da poželite dobrodošlicu posetiocima samo sa reklamnom zastavom – nudimo vam rešenje. Možete promovisati brend i putem šatora. Na poslovnom događaju, sportskim turnirima, maloprodajnom okruženju i slično, šatori će imati značajnu primenljivost. Evo nekoliko ključnih razloga zašto biste trebali investirati u izradu reklamnog šatora:

Ovaj kvalitetan i profesionalan proizvod, koji izgleda elegantno i privlači pažnju. Kada je u pitanju specijalna izrada reklamnog šatora - sa vašim logotipom, možete ga jednostavno montirati i uklopiti u svako okruženje, a tuđu pažnju pretvoriti u kupovinu i akciju. Izrada šatora sa sažetim porukama, kreativnim dizajnom i dovoljno velikim dimenzijama neće odvratiti pažnju prolaznika od vas. Primamljivi, podebljani naslovi za manje od nekoliko sekundi mogu ubediti potencijalne klijente na saradnju sa vama. Ukoliko je izrada reklamnog šatora po vašoj narudžbi moderna, jedinstvena i snažnog dezena – bićete upečatljivi u svetu oglašavanja. 


Poslovanje i brojne mogućnosti


Marketinške strategije ne morate koristiti striktno u poslovnim prostorijama. Uz odgovarajuću dozvolu, reklamni šator ili zastavice možete koristiti i na mnogo pristupačnijim mestima. Na primer, na velikim plažama koje su dostupne raznim organizacijama i mnoštvu ljudi, na ulazu u zgradu firme, pri kongresnim prostorijama, pa čak i najrazličitijim vrstama podloga. 

Dobre su šanse da ćete upravo vi kao predstavnik preduzetništva upasti u oči i predstaviti svoj brend potrošačima na najbolji mogući način. Iako je ponekad teško izdvojiti vremena za ovakve marketinške poduhvate, takav trud se može isplatiti. Odaberite praktične modele i za samo nekoliko dana započnite samopromociju uživajući.


Srodni tekstovi:


Stiže zima – kako spremiti imunitet?

Zima, nažalost, donosi više od samo snega, praznika i računa za grejanje – zima takođe donosi bolest...

Detaljnije

Zašto je važno obezbediti dubinsko pranje tepiha u svom domu

Održavanje čistoće u prostoru deo je osnovne higijene koja je neophodna svim generacijama, a u tu ka...

Detaljnije

ZBOG ČEGA PANELNI RADIJATORI IMAJU PRIMAT U UPOTREBI?

Odabrati sistem grejanja nikada nije bio previše lak niti jednostavan zadatak jer treba objed...

Detaljnije

Kako izabrati wc šolju za kupatilo u privatnom ili poslovnom prostoru?

Kupovina sanitarija za kupatilo nameće veliki broj nedoumica, prvenstveno zbog dostupnih raznovrsnih...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS