UDOBNE MODERNE SOFE


Život Život

Inovativni modeli nameštaja ne podrazumevaju samo zanimljiv dizajn i lep izgled već moraju pružati i komfor koji je modernom čoveku potreban da bi se opustio i odmorio od svakodnevnih obaveza i stresa koji ih prati. 

Delovi enterijera namenjeni za sedenje i ležanje koji se proizvode poslednjih nekoliko decenija prilagođeni su ljudskom telu i takvi ostaju dugo bez obzira koliko se često koriste.

Ako ulažete u moderan nameštaj, ne zaboravite da priuštite sebi i svojim najmilijima jednu sofu i preporučuje se da zavirite u ponudu italijanskog brenda Calligaris.

ODLIKE MODERNE SOFE

Savremen nameštaj, uključujući i sofe, stvara se tako da prati moderan način života i zahteve svakog doma ili poslovnog prostora u 21. veku.

Moderna sofa nije samo dekoracija u prostoriji već je pre svega funkcionalna, a neretko i multifunkcionalna (može da se pretvori u pomoćni ležaj, ima prostor za odlaganje stvari, ima ugrađenu policu za knjige…). Ne zauzima previše mesta i pomaže da soba izgleda vizuelno veća ukoliko se pravilno ukomponuje sa ostatkom enterijera.

 Jednostavnog je oblika, a raspoložive boje su mahom neutralne. Vizuelno je atraktivna i ako je napravljena od kvalitetnih materijala može dugo da služi svrsi i zadrži svoju lepotu.

KAKO DA ODABEREM SOFU KOJA JE DOVOLJNO KOMFORNA?

Pre svega potrebno je da imate na umu raspoloživ prostor da bi lakše odredili dimenziju željene sofe koja ne sme da zauzme previše mesta da bi mogli nesmetano da se krećete kroz sobu i da ne blokirate vrata, prozore, izvore toplote i ostale delove enterijera. 

Ukoliko imate kućne ljubimce ili malu decu budite pažljivi pri odabiru materijala i odlučite se za praktične varijate koje će se lako održavati. Uverite se u udobnost komada nameštaja koji Vam se dopao tako što ćete ga odmah u salonu isprobati. 

Sedite slobodno i uverite se da li podloga odgovara Vašem telu. Ako postoji opcija razvlačenja i transformisanja sofe u dodatni ležaj preporučuje se i da proverite koliko je površina komforna za spavanje.

ITALIJANSKI MODERAN NAMEŠTAJ

Odlike italijanskog modernog nameštaja su funkcionalnost, estetika, jednostavnost i fleksibilnost. Poseduje sve karakteristike koje savremen nameštaj treba da ima.

U proces stvaranja svakog modela ulaže se mnogo vremena, truda i ljubavi. Sirovine koje se koriste u proizvodnji se pažljivo biraju i tu su uključeni podjednako i prirodni i veštački materijali. 

Italijanski nameštaj će Vašem domu ili poslovnom prostoru dati dozu luksuza i pružiti udobnost kakvu zaslužujete.

RAZLOZI ZBOG KOJIH TREBA DA INVESTIRATE U ITALIJANSKU MODERNU SOFU

Italijanske moderne sofe se mahom prave ručno, zbog čega imaju visoku vrednost. Dugotrajne su i otporne jer se za njihovu izradu koriste pažljivo odabrani materijali visokog kvaliteta. 

Italijanski proizvođači Vam pružaju šansu da svoju sofu personalizujete tako što ćete birati dimenzije, boje, materijale, oblike i teksture. Čak i ako odaberete gotov model iz salona, sa lakoćom ćete ga uklopiti u bilo koji postojeći enterijer.

CALLIGARIS DEFINIŠE KOMFOR

Sve je počelo od drvenih stolica sa pletenim sedištima, da bi decenijama kasnije nastalo čuveno ime u svetu nameštaja. Nakon čitavog jednog veka koliko Calligaris postoji, izgrađen je jak i stabilan brend na tržištu nameštaja koji može da ponudi istinski kvalitet, izvrstan dizajn i udobnost u pravom smislu te reči. 

Tim dizajnera koji prezentuje Calligaris veruje da nameštaj mora biti podjednako funkcionalan i elegantan. I pored svega, ova kompanija i dalje teži ka inovacijama i eksperimentisanju sa materijalima koji će ispuniti sva očekivanja kupaca u modernom dobu – takođe pružiti maksimalan komfor.

NAJLEPŠE CALLIGARIS SOFE

Sa Calligaris sofom nema greške. Bez obzira za koji se model odlučite dobijate komad nameštaja koji je jednostavan za kombinovanje sa postojećim enterijerom, čak i ako su svi elementi bazirani u tradicionalnom stilu. 

Uprkos jednostavnosti, prisutna je originalnost, precizna ručna izrada i trajnost. Predlažemo model Metro sa ekscentričnim linijama čija završna izrada može biti od štofa ili kože, u zavisnosti šta odlučite, a moguće je odabrati i dimenzije. 

Square je sofa koja može odlično da se uklopi u bilo kakav poslovan ili životni prostor. Svojim izgledom će obogatiti enterijer i pružiti Vam sjajan kutak za odmor i opuštanje. Jedan od modela koji se sjajno uklapa i u moderan i u klasičan enterijer jeste Carre sofa sa širokim delovima za sedenje koji omogućava prostranost i mogućnost da se udobno smestite. Caree sofa može biti obložena štofom ili mikrofiberom, a teksture i boje koje se nalaze u ponudi su fantastične. 

Minimalističkog dizajna i sa ugrađenom policom za knjige, modularna sofa Layla može da zadovolji svačije potrebe i želje kada je u pitanju dizajn enterijera i personalizacija istog. Sedišta su obložena tehno-polimerom što čini ovakav model veoma prijatnim  za sedenje i ležanje.


Srodni tekstovi:


Opremite kancelarije neophodnim priborom za rad

Neophodni pribor za rad u kancelarijama podrazumeva adekvatan potrošni materijal koji nazivam...

Detaljnije

Razlozi iz kojih je prodaja stanova Zlatibor postala tako popularna

Tražnja za nekretninama u Srbiji ima rastući karakter u svim područjima, a posebno u planinskim pred...

Detaljnije

Stiže zima – kako spremiti imunitet?

Zima, nažalost, donosi više od samo snega, praznika i računa za grejanje – zima takođe donosi bolest...

Detaljnije

Podno grejanje: cena i uslovi za za ugradnju

Želite topao stan, kuću i da uživate u savršenoj atmosferi doma i kada su najniže temeperatur...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS