Renoviranje doma


Građevina


Ako ste se odlučili da renovirate svoj dom i da unesete neke novije, kvalitetnije i modernije elemente u ovom tekstu možete pronaći sve što će vaš dom učiniti da izgleda potpuno novo. 


Novi podovi


Prvo što će vaš stari dom učiniti novim jesu novi podovi u svim prostorijama. Ako u domu imate parket koji je u dobrom stanju onda je jedino što treba da uradite jeste da ishoblujete parket kako bi dobio novi sjaj i dao vašem prostoru potpuno nov izgled. Ako ipak morate da menjate podove, a ne želite da date previše para za to onda je dobra opcija postavljanje laminata ili tarketa. Laminat je najjeftinija opcija, a postoji mnogo različitih dizajnova koji će se lepo uklopiti sa enterijerom vašeg doma. Možete se igrati sa bojama i paternima i tako napraviti potpuno unikatan pod. Tarket je nešto slično parketu, ali je daleko jeftinije, a mnogi kažu da je čak i bolja opcija od parketa. Takođe, danas se mnogi odlučuju da stave pločice svuda po stanu, dobijajući veoma moderan izgled. Ako to želite da uradite vrlo je bitno da imate podno grejanje kako vam ne bi bilo hladno na nogama. Za šta god da se odlučite, sigurni smo da će vaš prostor izgledati svežije i lepše uz nove podove


Nove boje na zidovima


Ovo je jedna vrlo mala i jeftina promena, a može mnogo toga da unese u dom. Sveže okrečeni zidovi daju potpuno nov izgled svakom prostoru, a možete se zabaviti dok birate boje. Možete napraviti dobru kombinaciju boja na zidovima ili napraviti neki akcentni zid koji će odstupati od ostalih i biti veoma upečatljiv. Možete čak i staviti tapete na neke od zidova i napraviti lep zid za dekoracije. Ako imate decu, zidovi u njihovim sobama mogu biti zabavni, puni boja i slika. Opcije su beskonačne, a vrlo je bitno da se zabavite.


PVC stolarija


Na kraju, jedna od najbitnijih stvari koju treba da promenite kada renovirate jesu prozori i vrata. Ako dugo niste renovirali vaš dom, onda verovatno imate drvene prozore koji su već odavno prestali dobro da dihtuju i lepo da izgledaju u vašem prostoru, vreme je da ih skinete i zamenite sa nečim modernijim. Takođe, drvena vrata koja imate u domu su verovatno već izgubila svoj prvobitan oblik, oštećena su, škripe i ne zatvaraju se dobro. PVC stolarija ne samo što lepo izgleda i uklapa se u svaki prostor ona je i visoko kvalitetna. Kada postavite PVC stolariju u vašem domu, možete da zaboravite na prokišnjavanje, škripanje ili oštećenja. Kvalitetna PVC stolarija može da vam traje decenijama i da i dalje bude istog kvaliteta kao i prvog dana. PVC stolariju neće nikad morati da popravljate pa će se tako malo veća suma novca koju date odmah isplatiti nakon nekog vremena. PVC stolarija ne samo što je odličnog kvaliteta već i daje vrlo moderan izgled vašem domu, a sada možete i da birate kako će ona da izgleda i koje će boje biti. 


Renoviranje doma može da bude vrlo stresno vreme za one koji su se upustili u tu avanturu. Zapamtite da treba da se zabavite, budete zadovoljni odrađenim i da tražite pomoć ako vam je potrebna. 

Srodni tekstovi:


Na koji način najjednostavnije organizovati prevoz pokojnika iz inostranstva?

Smrt bliske osobe veoma je teška životna okolnost na koju ljudi ne mogu nikada da budu spremn...

Detaljnije

Neka vaše dvorište postane priča iz časopisa!

Svako od nas je barem jednom prolazeći pored raskošno uređenog dvorišta pomislio: &quo...

Detaljnije

Atraktivne lokacije za stanovanje u Beogradu

Poslednjih nekoliko godina se ozbiljno radi na izgradnji stambenih objekata širom Srbije, a n...

Detaljnije

Želite unaprediti vaš automobil i uživate u putovanjima – Evo kakve gedžete možete da izabere

Pre mnogo godina, putovanje automobilom nije bilo toliko udobno kao danas. Vožnja ka nepoznatom podu...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS