Pogledajte ideje za povoljne poklone za Dan zaljubljenih


Život Život




Februar je mesec ljubavi i tada svi koji su u paru, a i oni koji to žele da budu, kreću u potragu u želji da pronađu najbolji poklon za Dan zaljubljenih za dragu osobu. Na žalost, mnogi nisu u idelanoj finansijskoj situaciji pa moraju da se dovijaju kako da pronađu prikladan dar za voljenu osobu po nekoj optimalnoj ceni. 

Ono što je dobra vest jeste da darovi koji se poklanjaju dragim osobama uopšte ne moraju da budu preterano skupi i da se mogu naći savršeni pokloni koji neće preterano uticati na budžet. Uostalom, svi smo mi različiti i ono za šta jenda osoba smatra da je najbolji poklon za Dan zaljubljenih neće oduševiti nekog drugog. Zbog toga treba dobro razmisliti o tome u čemu Vaša voljena osoba najviše uživa. Da li je interesuju klasični pokloni ili ipak više uživa u nekom romantičnom iznenađenju.


Nakit nije nužno preskup


Ako Vaša voljena osoba smatra da je najbolji poklon za Dan zaljubljenih nakit ne morate da brinete o tome da će savršen dar za nju biti preterano skup. Uvek imate opciju kupovine atraktivnih komada nakita od srebra ili hirurškog čelika koji su daleko povoljniji nego oni od zlata. Svojoj dragoj možete kupiti neku lepu srebrnu ogrlicu koja je sama po sebi dovoljan ukras ili joj uz to možete kupiti i neki privezak kojim će tu ogrlicu ukrasiti. Baš za Dan zaljubljenih ima mnogo modela koji su ukrašeni privescima sa srcima ili nekim sličnim romantičnim detaljima. 

Osim toga, za devojku koja uživa u aksesoaru, najbolji poklon za Dan zaljubljenih mogu biti i minđuše ili narukvice od istog materijala. U suštini, ostaje Vam samo da odaberete način izrade i tip ukrasa – da li želite da budu klasični, elegantni, ukrašeni cirkončićima, ili da su sa motivima omiljenih književnih i filmskih ostvarenja. 

Ako se odlučite za ovu varijantu sigurno je da ćete voljenoj osobi kupiti ono za šta ona smatra da je najbolji poklon za Dan zaljubljenih koji je u skladu sa Vašim budžetom.

I torta može da bude najbolji poklon za Dan zaljubljenih


Ukoliko se zabavljate ili ste u braku sa osobom koja se više oduševljava gestovima, a ne materijalnim stvarima, onda najbolji poklon za Dan zaljubljenih možed da bude bilo šta. Možete joj spremiti omiljenu večeru i uz to darovati samo jednu crvenu ružu. Ili, ako baš voli slatkiše, pronađite recept za omiljenu tortu i spremite je (a možete i da je kupite). Ovakvih ideja je bezbroj, a dovoljno Vam je samo malo kreativnosti i ne mnogo novca. 

Isplanirajte neko putovanje

Putovanja su uvek dobar izbor. Bilo da je to samo vikend beg iz svakodnevice ili desetodnevno izmeštanje od prenatrpanih obaveza, putovanje uvek vrati u balans poljuljanu energiju. Ideja je pregršt a planiranje mora da se sprovede na vreme. Turističke agencije uobičajeno dizu cene za ovaj praznik pa stoga proverite dostupnost aranzmana i probajte da se uklopite. Neke predloge možete videti na ovom sajtu.

Karte za pozorište ili bioskop su odličan dar


Ako Vaša voljena osoba uživa u pozorištu ili je ljubitelj filmova onda nemate dilemu. Ukoliko niste pri parama, a i dalje želite da organizujete nešto, najbolji poklon za Dan zaljubljenih mogu biti ulaznice za omiljenu predstavu ili film. 

Ili, umesto toga, možete voljenu osobu odvesti na neku izložbu koju je dugo želela da poseti. Sigurno je da će to ceniti, a Vi ćete uraditi nešto posebno za Dan zaljubljenih, bez previše potrošenog novca.








Srodni tekstovi:


Pobedite heliko bakteriju! Vaš vodič za zdraviji život!

Helicobacter pylori, poznata i kao heliko bakterija, predstavlja jednu od najčešćih bakterijs...

Detaljnije

Kvantna medicina: nova era u dijagnostici i terapiji

Kvantna medicina je relativno nova oblast medicine koja se zasniva na primeni kvantne fizike u dijag...

Detaljnije

Kako se boriti protiv tamnih podočnjaka

Tamni krugovi smešteni ispod vaših očiju predstavljaju mnogo veći problem od neispavan...

Detaljnije

Rolo garažna vrata – kvalitetan i praktičan izbor kupaca

U dobu tehnoloških otkrića koja su zaista neverovatna i od neprocenjivog značaja, novi izumi ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS