Online kupovina - Kako do Kérastase proizvoda u Srbiji?


Život Život

U moru brendova koji ženama (a i muškarcima) obećavaju preporođenu, sjajnu kosu koja će ostaviti utisak teško je naći onaj koji ta obećanja zaista može i ispuniti. Sve te čudotvorne maske, šamponi i regeneratori su najčešće ista formula u različitom pakovanju i sa drugačijim mirisom. Zbog toga se često može čuti da su „svi ti proizvodi isti“ i da je nepotrebno davati novac za brendove koji ne mogu da poprave oštećenja ili nadjačaju genetiku. Ipak, to nije ni najmanje tačno. Sa adekvatnom negom se može početi u bilo kom trenutku i ona ne poznaje prepreke u vidu tipa kose, godina ili pola. Dokaz u korist ove tvrdnje je KérastaseKerastase, ekskluzivni francuski brend proizvoda za negu kose koji je za samo par decenija zagospodario frizerskim salonima i domovima dama željnih profesionalnih tretmana. Upravo zbog ekskluzivnosti, ovaj brend nije lako naći u drogerijama. 

Kérastase proizvodi osvajaju tržište Srbije

Za sada se Kérastase proizvodi u Srbiji mogu pronaći na nekoliko mesta, ali interesovanje koje izazivaju obećava da će postati daleko dostupniji u budućnosti. Dok se to ne bude desilo, linije iz ponude ovog brenda se mogu nabaviti preko online prodavnica koje se bave prodajom luksuznih kozmetičkih proizvoda. Na ovaj način dame mogu doći do gotovo kompletne Kerastase online ponude. Drugi način da Kerastase proizvodi za negu kose postanu deo svakodnevne rutine jeste i da se potraže u nekom od bolje opremljenih frizerskih salona. Naime, profesionalci su prepoznali vrednost ovog brenda i jako brzo ga uključili u tretmane koje pružaju svojim klijentima. Mnogi saloni odlaze i korak dalje, pa se kod njih ovi proizvodi mogu i kupiti. Najzad, Kerastase proizvodi ili makar oni koji su u kolekcijama najpopularniji se mogu pronaći u radnjama koje prodaju opremu namenjenu frizerskim salonima. Ovakve prodavnice vrlo često nude specijalizovane proizvode za negu tretirane kose, pa su njihov izbor često i Kerastase maske, ulja i serumi. 

Obećanja koja nisu prazna i realni rezultati

Ono što izdvaja Kerastase online od svih ostalih brendova proizvoda za negu kose je to što ovaj pariski ambasador lepote zapravo ispunjava obećanja. Tako će linija proizvoda namenjenih nezi kovrdžave kose istaći lepotu svakog pramena, vratiti sjaj, zagladiti dlaku i učiniti kosu lepršavom, umesto da je oteža, umrsi ili ispravi kovrdže. Linija namenjena nezi plave kose je već godinama favorit među korisnicama. Zahvaljijući sastojcima koji neutrališu omražene ljubičaste tonove koji se javljaju kad boja počne da se ispira, platinaste plavuše mogu da uživaju u svojoj zanosnoj kosi mnogo duže. Osim ovako određenih problema, Kerastase online  paleta proizvoda razvija i u svom asortimanu ima i proizvode koji su namenjeni tretmanu oštećene kose. Ovome služe maske, ulja i serumi koji dubinski hidriraju dlaku, umanjuju mehanička ostećenja, ispucale krajeve i štetu nastalu od toplote i sprečavaju da kosa dalje gubi na sjaju i zdravom izgledu. Razlog zbog koga ovo nisu prazna obećanja je to što jeKérastaserazvio specijalne formule svojih sastojaka, pa spajanjem hijelurona, keratina i ulja dolazi do kombinacije koja rezultate daje već nakon prve upotrebe. Zaista. 


Srodni tekstovi:


Vesti o Novaku Đokoviću koje je pratio čitav svet

Kada je u pitanju Novak Đoković vesti su doista šarenolike, jer ljubitelji sporta, pre svega ...

Detaljnije

Kad krunice za zube postanu deo vašeg osmeha

Često se može čuti da neko ide da stavi krunice za zube, dosta se priča o tome da li je neko od pozn...

Detaljnije

Pogledajte ideje za povoljne poklone za Dan zaljubljenih

Februar je mesec ljubavi i tada svi koji su u paru, a i oni koji to žele da budu, kreću u potragu u ...

Detaljnije

Otkrijte tajne savršenog letovanja

Letovanje je više od pukog odmora od svakodnevnih obaveza - to je prilika da se napunimo ener...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS