KAKO ODABRATI PRAVI TEPIH ?


Život Život

Koliko god se njegova uloga menjala kroz vreme, tepih je i dalje jedan od nezamenjivih elemenata dekora i opreme svakog doma. Prvi poznati tepih datira iz 6. veka pre nove ere, a pronađen je zaleđen na području Kavkaza. Kroz istoriju, funkcija tepiha je bila dvostruka – uz estetsku ulogu za ulepšavanje prostora, funkcionalno je korišćen za utopljavanje podova i zaštitu ukućana od prašine. Ovaj topao i ugodan ukrasni predmet za pod, možete lako prilagoditi svojim željama i potrebama, pa možete proveriti šta o tome ima da vam kaže, recimo, salon tepiha Beomoda.

UREĐIVANJE TEPIHA I VRSTE TEPIHA

Prilikom uređivanja enterijera treba posebno posvetiti pažnju podnim oblogama i tepisima, kao podnim detaljima, jer tepih može svojom veličinom, bojom, čak i teksturom omekšati i puno obogatiti svaki enterijer, a to znači da treba paziti i na održavanje i na vrstu materijala ( ako neko ima alergijske reakcije na određene materijale ). Tepih će promeniti vizualni izgled prostorije, pa tako čupavi tepisi enterijeru daju toplinu i eleganciju, dok su šareni instant podizači prostora, a cvetni uzorci, prugice i razni motivi jakih ili nežnih boja, dobro će se uklopiti u velikom dnevnom boravku. Veliku ponudu vam može pokazati svaki bolji salon tepiha, poput salona tepiha Beomoda. Oni bi vam preporučili adekvatan tepih koji može jako promeniti vaš životni prostor svojim tekstilom i bojama. Možda želite razigrani tepih da biste stvorili utisak opuštenosti, ili možda neki neutralnih boja - za klasičan stil. U ponudi salona tepiha Beomoda ljudi se češće odlučuju za tepihe sve manjih dimenzija, koji će lako istaknuti određeni deo prostora, a unošenjem nekoliko takvih tepiha, enterijer delite u više zona, dok promenom pozicija tepiha, prostor svaki put deluje drugačije. Uvođenjem podnih obloga ( parketa, laminata ) sa širokim spektrom boja i dezena, smanjila se veličina tepiha, što dalje omogućava lakše održavanje.

ŠTA VAM OMOGUĆAVA SALON TEPIHA BEOMODA?

Pored tepiha koji vam omogućavaju toplinu, tu su primerci koji vam svojom bojom i teksturom finalno definišu paletu boja i dodaju sofisticiranost u vašem prostoru. Pored te svoje specifične namene, tepih bi trebao biti lagan i manjeg formata da bi se mogao protresti, usisati i naravno da se lako održava. Ako je od prirodnoh materijala i vlakana, poput vune, pamuka ili svile, tepih je lakši za održavanje, a ako je od veštačkih onda je nešto teže, ali to opet zavisi isključivo od vašeg izbora. Proivođači, koje možete naći u salonu tepiha Beomoda, prepustili su donošenje konačne odluke isključivo kupcima. Omogućivši vam svaki oblik, boju, dezen i dimenzije, od vas zavisi i od vaše namene koji ćete izabrati. Svedoci smo da su nekada bili popularni tepisoni, ali danas smo ponovnim uvođenjem tepiha u enterijer, mi u mogućnosti da proizvođaču tražimo individualni dizajn, sa ličnim potpisom kao osoba, možemo inicirati neki dizajn koji ćemo prilagoditi svojim željama i stvoriti svoju individualnost u svom enterijeru. Pogledajte šta vam o tim upečatljivim efektima kaže salon tepiha Beomoda. Savet je pratiti zlatno pravilo o udaljenosti tepiha od zida, a to je 40 cm u velikoj prostoriji i 20 cm u maloj.
Srodni tekstovi:


Pogledajte ideje za povoljne poklone za Dan zaljubljenih

Februar je mesec ljubavi i tada svi koji su u paru, a i oni koji to žele da budu, kreću u potragu u ...

Detaljnije

Sve što treba znati o malču

Malč je veoma važan za dekoraciju pejzaža. Pomaže u zadržavanju vlage u tlu, kontroliše rast ...

Detaljnije

O kojim zdravstvenim problemima muškarci ne vole da govore?

Iako muškarci važe za „glavu porodice“, neretko se dešava da u pojedinim ž...

Detaljnije

Pokrećete sopstveni biznis? Šta vam je sve neophodno sem strpljenja

Mogućnost pokretanja vlastitog posla donosi sa sobom uzbuđenje i izazove. To označava početak puta i...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS