Kako najlakše doći do Bugarske u predstojećoj sezoni?


Putovanja Putovanja

kombi prevoz Beograd Sofija


Poseta Bugarskoj svakom pruža prijatan odmor. I dok drugi zbog udaljenosti ređe imaju priliku da posete ovaj fenomenalan grad, nama iz Srbije je ono lakše dostupno. Koji prevoz odabrati?


Avionski prevoz do Sofije

Oni koji žele da putuju nešto više od sat vremena ovo je odličan izbor, a i cene avio karata nisu preskupe. Da li su time svi faktori uključeni?

Pre svega vam je potreban prevoz do aerodroma, rigorozne kontrole: šta ste stavili u torbu, da li su sve bočice sa tečnostima obezbeđene, koji prtljag može sa vama a koji ne... A kada sletite kuda sa aerodroma? Ako idete organizovano preko turističke agencije, obezbediće vam prevoz do letovališta, ali kakav prevoz? Niko ne garantuje udobnost, pomoć oko prtljaga, nemate mogućnost odabira.


Autobuski prevoz i prevoz automobilom

Završetkom Koridora 10 mnogo se brže prelazi velika kilometraža i lakše se drumski stiže do Sofije. Beograd je od glavne prestonice Bugarske udaljen oko 400 km. Ako planirate da idete sopstvenim prevozom morate da poštujete sve saobraćajne propose jer su kazne za njihovo nepoštovanje previsoke i ne želite da dobijete kaznu od bugarske policije. Zato dobro razislite ukoliko želite sami da organizujete putovanje sopstvenim prevozom.

Ako ne posedujete automobil koji može preći toliku kilometražu, ne želite da mislite o vožnji, nemate vremena da prikupite sve papire jedna od solucija je autobuski prevoz.

Ovo je najeftiniji vid prevoza, ali je takav zato što putujete sa 50 drugih putnika. Pauze su kada vozač odredi, uvek se nađe i jedna porodica sa malom decom pa možete očekivati 8 sati dečije nervoze. Uvek ima i onih nekoliko bezobzirnih putnika koji ne poštuju tuđu želju za odmorom.

Srećom, postoji jeftina alternativa - kombi prevoz putnika !


Kombi prevoz Beograd Sofija je odlična varijanta prevoza za predstojeće sezonu!

Kombi prevoz putnika je uvek popularan vid prevoza ka svim većim centrima u Evropi. 

Prednost ovog vida transporta leži u tome što je među napovoljnijima, ne zahteva samostalnu vožnju kao i autobuski prevoz, ali nema toliko gužve pa je udobnost mnogo veća. Kombi prevoz putnika nema fiksnu polaznu stanicu, može doći po vas na vašu adresu, a postoji dogovor i oko krajnje lokacije za ostavljanje putnika da bi svakom odgovaralao. Uvek imate mogućnost uplate povratne karte pa je i ušteda veća.

Ako pogledate iskustva za „ kombi prevoz Beograd Sofija“ videćete mnoge pozitivne komentare. Tražite one agencije koje imaju pouzdana nova vozila, a možete i birati ono vozilo koje prima manje putnika radi veće komocije. 

Naravno, kombi prevoz posebnu pažnju obraća i zbog epidemioločkih mera, pa putnici koji se prevoze ovim vidom prevoza mogu u potpunosti da budu sigurni. 

I dok se nekima putuje samo u Bugarsku tokom letnje sezone, kombi prevoz Beograd Sofija aktuelan je preko cele godine. Sofija nudi obilaske istorijskih spomenika, bogat noćni život, obilje restorana pa je rado posećen na turističkoj mapi.

Ukoliko niste još imali prilike da obiđete Bugarsku i posetite ovaj veličanstveni grad, sad je pravo vreme za to.









Srodni tekstovi:


Zašto su privatne srednje škole bolje od državnih?

Sumnja u kredibilitet privatnih srednjih škola postoji od samog početka njihovog postojanja. ...

Detaljnije

PROČITAJ U ČEMU SE OGLEDA ZNAČAJ VITAMINA C ZA ORGANIZAM

Za normalno funkcionisanje i obavljanje svih dnevnih aktivnosti pre svega je važno da budemo zdravi ...

Detaljnije

Kada je pravo vreme da dete počne da uči engleski jezik?

Najjednostavniji odgovor na ovo pitanje je- što pre. Naime, popularna izreka po kojoj deca &b...

Detaljnije

Rani simptomi trudnoće koji vam otkrivaju drugo stanje pre testa

Primećujete promene u organizmu? Odjednom se neke stvari menjaju, iako nikada tako nije bilo? Imate ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Srbija-EU. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS